Ростислав Фук

Тернопільські поліцейські двічі за ніч склали протокол на п’яного водія

Обидва автомобілі, якими керував чоловік, забрали на арештмайданчик

Двічі за ніч правоохоронці склали адмінпротоколи на нетверезого водія у Тернополі, повідомляють на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

1 червня, близько 22:00, на вулиці Фабричній сталася автопригода без потерпілих за участю автомобілів Opel та Ford. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що винуватцем аварії був водій Opel. Під час спілкування патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд за допомогою алкотестера чи у найближчому медичному закладі, на що той відмовився. Інспектори склали на чоловіка відповідні адміністративні матеріали та направили автомобіль на арештмайданчик.

Близько 1 години ночі на вулиці Злуки поліцейські побачили  автомобіль Hyundai, який перебував на вулиці в період дії комендантської години. Вони зупинили водія та виявили, що це був той самий чоловік, який нетверезим вчинив ДТП на Фабричній. Інспектори знову запропонували пройти огляд на стан сп'яніння, він знову відмовився.

Патрульні вдруге за ніч склали на водія протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та направили вже інший автомобіль на арештмайданчик.

Нагадаємо, 31 травня на Тернопільщині п’яний водій пропонував 20 тисяч гривень хабаря поліцейським.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео