Анастасія Кисіль

Пильні тернополяни запобігли розповсюдженню наркотиків у місті

В одному з дворів чоловік помітив підозрілого юнака, який щось фотографував. Тернополянин звернувся в поліцію

У Тернополі місцевий житель повідомив співробітникам поліції  про те, що в дворі будинку він виявив підозрілого хлопця, який поводився дивно та щось фотографував. Поліцейські встановили, що це був 16-річний тернополянин, який  мав при собі згорток, ймовірно, з наркотичною речовиною. Про це повідомляє поліція Тернопільської області. 

Виїхавши на місце події, поліцейські встановили особу незнайомця. Ним виявився 16-річний житель Тернополя. Під час поверхневої перевірки у нього виявили один згорток з речовиною, схожою на наркотичну. Також правоохоронці знайшли місце, де він розставив ще 6 таких пакетиків. Вилучене направлено на експертизу, - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці встановлюють, звідки неповнолітній взяв заборонені речовини.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, тернополяни активно допомагають затримувати наркозалежних, думаючи, що це диверсанти. Також поліцейські закликають людей, що вживають наркотичні засоби, бути вкрай обережними. Адже у пошуках так званих «закладок» вони можуть випадково потрапити на заміновану територію, де встановлені додаткові засоби для охорони об’єктів. 

Фото Досьє-102

Вибір читачів за тиждень

Відео