Оксана Бучко

Нетверезого водія через смертельну аварію у Тернополі засудили до трьох років

original-2

Водія, який здійснив у Тернополі смертельну аварію у стані алкогольного сп’яніння, визнали винним. Тернопільський міжрайонний суд за ч. 2 ст. 286 призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки.

Процесуальне керівництво і публічне обвинувачення в суді у кримінальному провадженні забезпечили Тернопільською обласною прокуратурою. Прокурор довів у судовому засіданні, що 29 листопада 2019 року водій автомобіля «SUZUKI Grand Vitara», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись з перевищенням швидкості зустрічною смугою дороги по вул. Об’їзній, зіткнувся із автівкою «DACIA LOGAN». Внаслідок ДТП загинув водій  легківки, у яку врізалась «SUZUKI Grand Vitara», а її пасажир отримав тяжкі тілесні ушкодження, повідомляє пресслужба прокуратури області.

Засуджений повинен сплатити відшкодування витрат на стаціонарне лікування постраждалого в цій аварії пасажира автомобіля «DACIA LOGAN» відповідно до цивільного позову, поданого прокуратурою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео