Незабаром кременчани отримають унікальну нагоду покращити життя

У Кременці з нетерпінням очікують початку роботи «Prime Leader School», яка стартує уже 5 лютого. Це ділова школа для людей, які прагнуть зробити цей світ життєрадіснішим і зручнішим. Формування сучасного світогляду на бізнес – процеси в суспільстві і створення нових ділових інструментів. Це новий досвід для міста та унікальна нагода для мешканців покращити своє життя.

– Ми віримо в Кременець і в те, що життя кременчан можна зробити кращим, – розповів «Терену» керівник Мотиваційного центру «Можливо ВСЕ», який об'єднує творчих та ідейних людей Олексій Радчук. – Впродовж дев’яти тренінгів, котрі проводитимуть дев’ять різних спікерів, ми намагатимемося дати людям інструмент для втілення їхніх ідей та ініціатив.

Серед тренерів «Prime Leader School» керівники громадських організацій, політологи, ресторатор з Тернополя та міський голова Збаража. Кожен спікер ділитиметься досвідом у власній галузі. Кожен тренінг складатиметься з двох частин, між якими буде перерва на каву.

Вартість одного тренінгу залежить від того у скількох з них бере участь слухач. Для учасників повного пакету благодійний внесок становить 55 грн, за умови участі в одному чи кількох тренінгах – 100 грн за один захід.

Зареєструватися для участі можна на сайті «Prime Leader School».

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео