Дарія Шевченко

Новообраний голова Козівської громади склав присягу (відео)

Новообраний склад Козівської ОТГ розпочав роботу зі спільної молитви та благословення духівників. У селищній раді відбулась перша сесія 8-го скликання, під час якої визнали повноваження голови громади та депутатів, а також призначили обранців на посади секретаря, заступників і сформували комісії.

– Я, Добалюк Сергій Володимирович, послідовно засвоїв високу відповідальність, урочисто присягаю що буду вірно служити громаді та народові України, неухильно дотримуватись Конституції України та законів України, сприяти втілення їх у життя, охороняти права свободи і законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки, – присягнув Сергій Добалюк.

Саме з таких слів розпочав новий етап служіння людям Сергій Добалюк, якого обрали очільником Козівської громади. Чоловік балотувався на цю посаду від партії «За майбутнє» та здобув велику підтримку з боку мешканців. Привітати громаду та новий склад депутатів селищної ради прийшов народний депутат України Іван Чайківський. Обранець наголосив, що пан Сергій та депутатський корпус повинен пам’ятати про 4 найголовніші показники, які визначають розвиток громади.

– Перше – кількість населення яке сьогодні є в громаді, щоб ця кількість ні в якому разі не зменшувалась, друге – за рік народжування дітей це другий показник, третій кількість робочих місць і четвертий яка середня зарплата сьогодні, – наголосив Іван Чайківський.

Сергій Добалюк та депутати пообіцяли, що віднині починають працювати задля добробуту місцевих мешканців.

Відео Ярослава Стареправо та Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео