Віра Олександрович

Об’єднатися заради майбутнього Тернопільщини закликали усіх людей справи, медиків та освітян (фото)

Болєщук1

Нову депутатську групу «За майбутнє» у складі 11-ти політиків створили у Тернопільській обласній раді. Приєднатися закликали усіх людей справи, медиків та освітян, які є патріотами свого краю.

Нагадаємо, 4-те засідання 14-ї сесії Тернопільської обласної ради проходить сьогодні, 6 липня. У порядку денному відразу було понад 60 пунктів. Засідання розпочали із затримкою на годину. Наразі сесія триває, депутати активно ухвалюють господарські питання.

Болєщук2
Болєщук2

- Я хотів сьогодні повідомити про створення в Тернопільській обласній раді депутатської групи «За майбутнє», - каже Володимир Болєщук. – До її складу увійшли 11 депутатів. Це представники різних фракцій, які об’єднані спільним баченням щодо майбутнього розвитку Тернопільщини на засадах економічного патріотизму, підтримки місцевого товаровиробника, забезпечення людей гідною роботою і зарплатою, плеканням та захистом сімейних цінностей та християнською турботою про ближніх. «За майбутнє» - це відкрита платформа для патріотів, людей справи, господарів та господарників, медиків та освітян.

Депутати
Депутати

Володимир Болєщук наразі запропонував усім колегам приєднатися до вказаної групи, адже об’єднання є відкритим і не створена для захисту якихось відверто політичних інтересів. Мовляв, спільнота потрібна для захисту інтересів жителів Тернопільщини.

- Нам, як ніколи, сьогодні потрібно об’єднати людей, які своєю працею показують приклад для інших, - наголошує депутат обласної ради, представник Громадського об’єднання «Народний контроль». – Я переконаний, що майбутнє Тернопільщини залежить від кожного з нас. Ніхто не прийде до нас сюди, щоб розвивати область. Тільки вагома позиція справжніх господарів і патріотів сьогодні важлива. У цій залі – достатньо таких людей!

До групи, зокрема, ввійшли: Володимир Болєщук – уповноважений представляти об’єднання, Орест Винницький, Інна Вовчок, Василь Зарівний, Любомир Крупа, Орест Курило, Наталія Масник, Роман Нитка, Андрій Ратушняк, Роман Свистун та Андрій Цибульський.

До речі, кореспондент «Терену» стежить за трансляцією засідання, адже до зали через карантин пропустили не усіх. Докладно про роботу обласних депутатів читайте згодом.

Фото з трансляції 4-го засідання 14-ї сесії Тернопільської обласної ради на сайті 

Вибір читачів за тиждень

Відео