Ростислав Фук

«Обидва брати спочивають поруч»: на Тернопільщині перепоховали 36-річного Героя (фото)

Вічна пам’ять Герою

Перепоховання тіла 36-річного прикордонника Олексія Решетняка відбулося в Підволочиській громаді 15 вересня. Про це повідомили на сторінці громади в фейсбуці.

Нагадаємо, Герой був старшим сержантом 3 прикордонного загону імені Героя України полковника Євгена Піскуна. Загинув 9 червня 2022 року і був похований у Дніпрі на Краснопільському кладовищі.

Cімʼя Решетняків родом з Луганщини, Тетяна та Микола народили та виховали двох синів Олексія та Андрія, відданих патріотів України. З початком повномасштабного вторгнення ворога на Україну та захоплення населеного пункту, де проживала сімʼя Решетняків, вирішили їхати на захід країни, переїхали жити у Підволочиськ.  Обидвоє синів. стали на захист своєї Батьківщини і на жаль, обидвоє віддали за неї найцінніше - власне життя.  Обидва брати від сьогодні спочивають поруч. Тепер батьки щоденно будуть відвідувати їхні могили, молитися в храмі за їхні душі, – йдеться в повідомленні.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Олексія Решетняка з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Батьки втратили вже другого сина: на Тернопільщині поховали Героя Андрія Решетняка

Фото Підволочиської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео