Олеся Поліщук

Одна з громад Тернопільщини оголосила слухання з приводу реорганізації шкіл

unnamed

Іванівська ОТГ організовує громадські слухання з приводу реорганізації шкіл.

Про це йдеться на сайті громади.

Слухання організували, аби врахувати думку жителів Іванівської територіальної громади щодо реорганізації шляхом приєднання Ілавченського ДНЗ і Ілавченської ЗОШ І-ІІІ ступенів у єдиний заклад загальної середньої освіти Ілавченський ліцей з гімназією та дошкільною групою, Глещавського ДНЗ і Глещавецької ЗОШ І-ІІ ступенів у єдиний заклад загальної середньої освіти Глещавецька гімназія з дошкільною групою та реорганізації шляхом приєднання Сороцького ДНЗ і Сороцької ЗОШ І-ІІ ступенів у єдиний заклад загальної середньої освіти Сороцька гімназія з дошкільною групою.

- Формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з продовженням карантину, з метою запобігання поширенню COVID-19 та забороною масових зібрань, пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: 48137, вул. Л. Українки, 36, с. Іванівка, (Іванівська сільська рада). Також із дотриманням усіх заходів безпеки: публічне громадське обговорення передбачатиме проведення на базі ЗЗСО громадських слухань, засідань за круглим столом, зборів, зустрічей з громадськістю і колективами ЗЗСО, - йдеться у повідомленні.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 48137, вул. Українки, 36, с. Іванівка (Іванівська сільська рада), електронна адреса: silrada2015@ukr.net . За проведення громадських слухань відповідають – Шевчишин Олег Дмитрович – заступник голови Іванівської сільської ради. Контактна особа – Любович Андрій Володимирович, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Іванівської сільської ради (0962104804). Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео