Анастасія Кисіль

Одна з тернопільських лікарень отримала дві золоті нагороди рейтингової програми «Лідер року 2021»

IMG_1701

За результатами національного бізнес-рейтингу, Тернопільська комунальна міська лікарня №2 зайняла 29 місце (золото) серед суб'єктів господарювання України у номінації «Ділова активність» та 2 місце (золото) серед суб'єктів господарювання Тернопільщини у номінації «Фінансові показники успішної діяльності». Цьогоріч у програмі «Лідер року 2021» взяли участь 1 237 916 підприємств України.

Про це повідомили на офіційній сторінці у Facebook КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2».

- Рейтинг був укладений за підсумками незалежного аналізу фінансово-господарських показників діяльності 1 237 916 підприємств України. Результати рейтингу - основа для присвоєння нашому медзакладу звання “Лідер року 2021”, - йдеться в повідомленні.

Програми Національного бізнес-рейтингу спрямовані на визначення провідних підприємств різних сфер економіки, що досягли значних успіхів діяльності.

«Лідер року» – це рейтингова програма, розроблена з метою виявлення та заохочення найбільш ефективних господарюючих організацій України. У рейтингу програми зареєстровані прозорі, результативні та ефективні підприємства.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео