Олеся Поліщук

Одне з міст Тернопільщини має нового керівника відділу освіти

149852909_2557584417868912_6194642220132449918_o-1152x480 (1)

Колективу опорного навчального закладу «Ласковецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» представили нового керівника відділу освіти Теребовлянської міської ради Валентину Маслянку, яка приступила до виконання обов’язків за контрактом на час проведення конкурсу.

 У пресслужбі Теребовлянської міської ради повідомили, що почесну місію представлення нового керівника виконав заступник голови міської ради Ігор Смільський.

- Це людина, яка має великий досвід роботи в освітній галузі. Цей досвід, здобутий нею, буде абсолютно ефективно і швидко використаний. Є сподівання, що нова керівниця зможе удосконалити роботу галузі освіти Теребовлянської ОТГ щодо надання якісних освітніх послуг дітям та побажав терпіння і витримки у роботі, – наголосив він.

Під час представлення Валентина Маслянка розповіла колегам, що має управлінський досвід роботи в галузі освіти. Ключовим завданням у її роботі буде покращення якості та доступності освітніх послуг, що надаються дітям Теребовлянської громади.

- Заклади освіти Теребовлянської громади мають стати центрами інтелектуального та духовного розвитку учнів, зразкового порядку, результативної та якісної праці вчителів. Для реалізації цього на практиці я маю безліч ідей, які хотіла б втілити спільно із командою, адже колективна праця завжди більш результативна, – сказала Валентина Маслянка.

Фото пресслужби Теребовлянської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео