Олеся Поліщук

Один з музичних гуртів Тернопільщини взяв участь у всеукраїнському святковому концерті

_5247047080806036456_121

Тернопільський гурт «Ті, що падають вгору» взяв участь у святковому концерті Суспільного «Незалежність єднає» кліпом на пісню «Душа в душу».

- Для проєкту зняли 23 кліпи сучасних українських виконавців. Це і народна пісня, і рок, і кантрі. Кожен регіон вкладав у відео символи любові, боротьби та розвитку України. Суспільне Тернопіль для зйомок обрали гурт «Ті, що падають вгору», - йдеться на сайті «Суспільного».

За словами музикантів перший альбом гурту «Та, що танцює з вітром» був записаний в 2002 році та виданий лише на аудіокасетах. Його перевидали в цифровому форматі у 2016 році.

- Гурт став культовим і асоціюється з нашим містом. Що ж до локації, то візитівка нашого міста — озеро. Тож ми думали про те, аби зйомки провести десь поблизу води, а ще краще — на озері. Наступним етапом був вибір часу, а також дня, бо до зйомок було залучено велика кількість людей, потрібно було, щоб всім вийшло. А також слід було знімати або рано на світанку, це десь 5:00, або ввечері перед самим заходом сонця, коли ще нема прямого світла і картинка виходить м’якою. Врешті склались всі обставини і нам вдалось. Як на мене, вийшло дуже душевно і мило, — розповіла продюсерка Суспільного в Тернополі Зоряна Биндас.

Фото та відео з сайту Суспільного

Вибір читачів за тиждень

Відео