Оксана Бучко

Олег Павлів: Для викладачів за честь побачити на «Новому зернятку-2017» серед працівників компаній випускників аграрних вузів

3

Викладачі аграрних вузів та науковці взяли участь у ІІ Міжнародному форумі аграрних інновацій «Нове зернятко-2017». Випускників профільних вишів зустрічали на святі серед менеджерів та агрономів агрокомпаній. Набуті знання під час конференції на форумі використовуватимуть у програмі навчальних закладів.

- Інформація, яку ми отримали на форумі, цінна для застосування на лекціях. Це, насамперед, знання про сучасну техніку, яку можна одразу використовувати у роботі на полях, - розповів доцент кафедри екології Бережанського агротехнічного інституту Олег Павлів. – Ми побачили на практиці ефективність використання нових систем підживлення. Сьогодні ці передові технології набирають обертів. А компетенція студентів у таких питаннях визначає високий рівень їхньої ерудованості. Підтверджує хороші результати навчання те, що ми бачимо на форумі випускників інституту серед працівників компаній.

Як відомо, «Нове зернятко» відкрили у Настасові 29 червня. Завітали цьогоріч на форум понад 1,2 тисячі учасників із різних міст України та із близько десяти європейських країн.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео