Віра Олександрович

«Ощадбанк» 1 квітня не жартує: тернопільських молодят скоро будуть розписувати у музеї (відео, фото)

Основне

Міський РАЦС, точніше - Тернопільський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції, - виселяють.

Тож тривала історія офісу на майдані Волі, 2, де вже одружилися тисячі молодих пар, незабаром може завершитися. Працівникам переїхати – уже є куди, говорить начальник Управління юстиції Тернопільщини Едуард Кольцов. Проте із урочистими церемоніями розпису молодят – складніше.

ternopil
ternopil

[embed]https://youtu.be/Jsa_jYZAgOA[/embed]

Із тернопільської філії «Ощадбанку» надійшов лист-вимога звільнити приміщення на першому поверсі будівлі, що належить фінансовій установі, до 1 квітня.

Лист
Лист

[embed]https://youtu.be/wZgTAzcdRwU[/embed]

Втім, зі старого і звичного для тернополян приміщення можна і не переселятися, але за оренду тоді доведеться платити уже 100 тисяч гривень на місяць. Тобто ніхто в «Ощадбанку» не бере до уваги, що послуги управління юстиції – недорогі, але потрібні вони дуже великій кількості тернополян і жителів приміського району.

[embed]https://youtu.be/Vl5UR6P9Jwc[/embed]

Для працівників РАЦСу уже готують дві кімнати на першому поверсі у приміщенні обласної ради, що на вулиці Грушевського, 8. Там 11 працівників відділу планують оформляти і видавати усі необхідні документи, пояснив Едуард Кольцов.

Нове приміщення1
Нове приміщення1

Нове приміщення2
Нове приміщення2

[embed]https://youtu.be/KZ5hxxmcZdY[/embed]

Проте, де незабаром відбуватимуться урочисті церемонії розпису молодят - поки що невідомо. Можливо, це буде один із місцевих музеїв, припускає Едуард Кольцов.

[embed]https://youtu.be/PZj_qY2O2l0[/embed]

У тернополян наперед попросили вибачення за можливі незручності. Переїзд РАЦСу відбуватиметься поступово. Процес затягнеться максимум на місяць, запевнив Едуард Кольцов. Втім, він ще має сподівання на те, що в «Ощадбанку» змінять позицію або посильну допомогу із зручними приміщеннями нададуть у Тернопільській міській раді.

Фото і відео автора, а також із сайту terjust.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео