Тамара Коблик

Осиротіли двоє діток: на Тернопільщині поховали Героя Миколу Яросевича (фото)

Стрілець Микола Яросевич помер у шпиталі 5 листопада від важких поранень, отриманих в боях на Луганщині

Кременеччина в скорботі: вчора, 12 листопада, провели в останню путь Героя російсько-української війни, який віддав свої життя за свободу за незалежність країни, 39-річного солдата Миколу Яросевича, жителя с.Білокриниця Кременецької міської територіальної громади. Про це повідомили у пресслужбі Кременецької райдержадміністрації.

Стрілець Микола Яросевич помер у шпиталі 5 листопада 2022 року від важких поранень, отриманих 2 листопада в боях біля міста Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області. Під час виконання бойового завдання автомобіль із українськими захисниками наїхав на ворожу міну… Після численних операцій боєць помер у лікарні – травми виявились несумісні з життям.

З перших днів широкомасштабної війни він без вагань став до лав ЗСУ. Боронив рідну землю на найважчих ділянках фронту. В ході виконання бойових завдань був вірний військовій присязі, виявляв стійкість і мужність у боях за Батьківщину, - йдеться у повідомленні.

Микола – патріот та приклад справжнього Героя. Вдовою залишилися дружина Наталія, осиротіли двоє діток – син Микола та донька Марія.

Сотні мешканців району, представники органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, командування та військовослужбовці провели Героя на місце вічного спочинку.

Поховали бійця на цвинтарі с. Білокриниця.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Миколи Яросевича з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, Тернопіль попрощався із 26-річним Героєм Юрієм Стефанишиним.

Фото Кременецької РДА

Вибір читачів за тиждень

Відео