Переваги, особливості роботи та функції акумуляторних пилососів

Новини компаній

Неможливо придбати пилосос, який зможе задовольнити вимоги абсолютно всіх користувачів. Це пов'язано з тим, що кожна господиня має певні потреби, а також варіанти очищення приміщення. Дехто не хоче витрачати купу часу на прибирання, та купує автоматичні пристрої, які називаються роботами пилососами.

Переваги та конструкція акумуляторних пилососів

Значна кількість господинь виконує щоденне прибирання, використовуючи віник, або телескопічні пилососи. Потім раз на тиждень проводять генеральне прибирання, з використанням пилососів з функцією вологого прибирання.

Особливості роботи та функції акумуляторних пилососів:

  • Найпростіші у використанні акумуляторні пилососи, які ще називають електровіниками. Вони доповнені акумуляторною батареєю, а також спеціальним збірником пилу, в якому накопичується весь бруд та сміття.
  • Він ідеально підходить для щоденного та швидкого прибирання, коли потрібно у стислі терміни зібрати сміття у коридорі, яке з'явилося через вологу та брудну погоду. Це ідеальний варіант для господині з маленькими дітьми, які постійно щось розсипають та розливають. Деякі з моделей можуть збирати не лише сухе сміття, але й розлиті рідини, рідку їжу.
  • Можливість акумуляторних пилососів обмежена через невеликі розміри та відносно невисоку потужність. Якщо потрібно очистити від пилу килим з високим ворсом, краще за все обирати акумуляторні моделі, з високою потужністю та з використанням спеціальних щіток.

Одними з найкращих вважають турбо щітки, які окрім звичайних бокових щетинок, що містяться по периметру, доповнені спіраллю, яка обертається в процесі роботи пилососа та дозволяє зібрати довге волосся та шерсть тварин.

Кілька причин придбати пилосос з функцією вологого прибирання

Деякі господині вважають, що прилади з функцією вологого прибирання не здатні досконало проводити очищення та миття підлоги. Якщо придбати якісний прилад від відомого виробника, то якісь прибирання буде в рази кращою, ніж з використанням ручної праці. Це відбувається шляхом використання спеціальної хімії для пилососів, що здатна створювати активну піну, проходячи через спеціальні форсунки. Завдяки цій активній піні бруд розщеплюється, а потім поглинається з використанням насоса, що збирає відпрацьовану рідину у спеціальний резервуар.

Варто зазначити, що якість прибирання з використанням такого пилососа дуже висока. Тому це оптимальний варіант для людей з маленькими дітьми. Використовуючи апарат, можна не лише проводити вологе прибирання, мити підлогу, але й очищувати поверхню м'яких меблів. Проте у пилососах для вологого прибирання не варто використовувати звичайні миючі засоби.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео