Перша четвірка кращих музичних гуртів змагатиметься сьогодні за білет у фінал Koza Music Battle

І півфінал (4)

Чотири кращих гурти з сотень тих, які подали заявки на музичний конкурсу Koza Music Battle 2017, зійдуться у І півфіналі вже 11 травня. Цього дня за квиток у фінал конкурсу змагатиметься гурт з Білорусі OWN CHARTER, з Києва MASHLAW та OMANA, а також чернігівський The Tea Ship.

Початок півфіналу 11 травня о 19.30 год. у арт-барі «Коза».

  • OWN CHARTER, Брест, Білорусь. Основна ідея групи – це простота і шалена енергія, яку колектив передає як у музиці, так і під час живих виступів. Тексти пісень не несуть особливого смислового навантаження, пропонуючи слухачам лише тему для створення особистої атмосфери.

І півфінал (1)
І півфінал (1)

  • MASHLAW, Київ. Гурт, який прагне гармонійно поєднати ідеї справедливості, антинасильства, добра та миру з якісною, драйвовою музикою.

І півфінал (2)
І півфінал (2)

  • OMANA, Київ (містичний рок). Суміш гранжу і прогресиву, чіпляючих мелодій і складних музичних малюнків, космічних звуків та містичної лірики. Засновник гурту Олексій Богомольний є вихідцем з Тернополя і встиг відмітитись в гуртах «Холодне Сонце», «Despot» та «Vivienne Mort».
  • The Tea Ship, Чернігів. Чернігівський гурт, що подорожує в межах космічного океану на хвилях garage, indie rock музики. За цей час під впливом метафізики, сюрреалізму і реалій буденного життя було створено дуже багато музики.

І півфінал (3)
І півфінал (3)

Другий півфінал відбудеться 18 травня, а фінал – 1 червня. Саме цього дня стане відомо, хто стане володарем головного призу – виступу на музичному фестивалі «Файне Місто», а також грошового подарунку і запису трьох пісень.

Вибір читачів за тиждень

Відео