Ростислав Фук

Перші добровольці з Тернопільщини пройшли заключний етап відбору в штурмову бригаду «Лють» (відео)

Після зарахування у лави новоствореного підрозділу кандидатів очікує практичне навчання

Останній етап конкурсного відбору – співбесіду з поліцейською комісією – пройшли перші кандидати, які виявили бажання вступити у бригаду «Лють». Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Після зарахування у лави новоствореного підрозділу кандидатів очікує практичне навчання.

Знання законодавства, психологічна стійкість, мотивація, – на це все звертала увагу поліцейська комісія під час відбору претендентів.

Приходять кандидати з доволі позитивними характеристиками. Це і колишні правоохоронці, і молоді люди, які мають бачення перспективи свого розвитку саме в цій структурі, що є однозначно позитивом для України, - розповідає член поліцейської комісії Головного управління Національної поліції області Олексій Воронцов.

Серед кандидатів – люди з різними професійними уміннями, знаннями, навичками. Проте кожен із них готовий вчитися та здобувати новий досвід. Один із добровольців – Владислав Коваль. На момент повномасштабного вторгнення хлопець перебував за кордоном. Об’єднавшись з земляками, почав надсилати необхідну амуніцію для наших захисників. Після повернення в Україну Владислав вирішив приєднатися до бригади «Лють».

Головне в кожній справі – бажання. Якщо я відчуваю, що можу допомогти, то чому б і ні. Навички здобудуться під час навчання, у бою, - зазначає хлопець.

За результатами співбесіди 90 відсотків кандидатів рекомендовані до зарахування у штурмову бригаду «Лють».

Формування бригади «Лють» триває. Добровольці, які хочуть приєднатися, можуть подати анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або через Центри надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, набір триває у вісім формувань - “Лють”, “Рубіж”, “Спартан”, “Червона калина”, “Буревій”, “Кара-Даг”, “Азов”, “Сталевий кордон”. Усі вони входять у структуру МВС. 

Фото, відео Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео