Тамара Коблик

Під колеса автівки потрапила п'ятирічна дівчинка

Потерпілу з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні

дтп-4
Троє дітей за добу стали учасниками ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

У Тернополі о 9:15 на пішохідному переході на проспекті Злуки водій автомобіля «ВАЗ 21154» збив пішохода з п'ятирічною дитиною. На щастя, дитина не постраждала, травми отримала жінка. Їй  надавали допомогу, але без госпіталізації.

Про чергову дитину, яка потрапила під колеса автомобіля, на лінію «102» повідомив водій автомобіля «Mercedes-benz Sprinter 315 CDI». Аварія трапилася у Кременці близько 15:00. Заявник каже, що дівчинка вийшла на проїжджу частину дороги з-за автобуса і він не встиг вчасно загальмувати. П'ятирічну потерпілу з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. 

У селі Васильківці Чортківського району під колеса автомобіля «Toyota Land Cruiser 200» потрапив семирічний велосипедист. Дитині надавали медичну допомогу. 

На перехресті доріг в селищі Мельниця-Подільська зіткнулися «ВАЗ» та «Volkswagen Passat». Проте водій іномарки залишив місце аварії. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили місцеперебування втікача. Це - 35-річний місцевий житель. На момент ДТП чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. У його крові газоаналізатор «Драгер» зафіксував 1,67 проміле алкоголю. Меддопомогу надавали одинадцятирічній пасажирці «ВАЗу». 

У водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео