Віра Олександрович

Під спортивний комплекс у Тернополі віддадуть майже 6 гектарів

Львівська

Депутатів попросять ухвалити проект землеустрою під будівництво спортивного комплексу у Тернополі. Станеться це, швидше за все, вже 29 жовтня, на 10-й сесії міської ради.

Проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Львівська, м. Тернопіль управлінню розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради» вже є на сайті міської ради. Подав його Віктор Кібляр – начальник міського відділу земельних ресурсів.

Pasted into Під спортивний комплекс у Тернополі віддадуть майже 6 гектарів
Pasted into Під спортивний комплекс у Тернополі віддадуть майже 6 гектарів

Нагадаємо, вперше інформація про майбутній спортивний хаб з інтернатом прозвучала на сесії міської ради 6 вересня. Тепер міську раду попросять «затвердити управлінню розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування площею 5,8007 га для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту за адресою: вул. Львівська…». Йдеться про наділ із кадастровим номером 6110100000:17:002:0908. На публічній кадастровій карті України є дані про таку ділянку. Там вказано, що вона – у комунальній власності. Цільове призначення: «Для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови для будівництва і обслуговуванні об'єктів фізичної культури і спорту».

Отже, якщо депутати погодяться, управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради зобов’яжуть у 2-місячний термін оформити право користування вказаною земельною ділянкою.

Фото з сайту Укравтодору і публічної кадастрової карти України

Вибір читачів за тиждень

Відео