Підприємство з Тернопільщини очолить новий генеральний директор (відео)

39442700_312391309324950_5659843495339229184_o

Оперативне управління відомою на теренах Тернопільщини та й усієї України компанії «Агропродсервіс» відтепер здійснюватиме Баран Андрій Степанович. Іван Чайківський, який очолював підприємство протягом 19-ти років на посаді генерального директора, залишив керівну посаду, аби зосередитися на суспільно-громадських проектах.

Сьогодні настав той день, що мені треба визначитись, яким шляхом йти і тому я для себе прийняв це рішення. Тому згідно рішення власників компанії було призначено Барана Андрія Степановича генеральним директором компанії, - каже Іван Чайківський.

Про це Іван Адамович повідомив на зборах з представниками колективу, керівниками філій та підприємств-партнерів.

Я хочу зараз подякувати кожному з вас. Подякувати за ту роботу, яку ми разом робили, подякувати за ті досягнення, які сьогодні ми можемо разом з вами розділяти, і ми з вами разом рухаємось дальше, - зазначає  Іван Чайківський.

Під час зустрічі Іван Адамович також згадав, як все починалось, коли у 26-річному віці його обрали головою вже тепер колишнього колгоспу села Настасів. Про те, як важко було зібрати команду, якій можна довіряти, побудувати бізнес, випускати якісну продукцію та створити тисячі робочих місць.

Кожен працівник сьогодні - кожен наш партнер, є частинкою того великого ланцюга, який складає в цілому нашу велику з вами компанію і кожен з вас відіграє дуже важливу роль, - розповідає Іван Адамович.

Керування компанією Іван Чайківський передав своєму партнеру та давньому другові Андрію Барану.

У 2003 році ми з Андрієм Степановичем почали працювати, ставши партнерами, СКЛ ми тоді займалися рослинництвом, фактично два керівника в одній господарці, і ми домовились, що Андрій Степанович займається рослинництвом, а я стратегічними питаннями і тваринництвом, - каже Іван Чайківський.

Іван Адамович наголосив, що він продовжує залишатися членом команди, проте відмовився від рутинної офісної роботи на користь суспільних та громадських проектів.

[embed]https://youtu.be/u3KjmZ2U6j0[/embed] Фото автора

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео