Підривники до бомби заморожуватимуть тернопільські фахівці

f-1-700x467

Боєприпас, який віднайшли на місці проведення будівельних робіт вже обстежили, але крім нього виявили ще небезпечнішу річ – підривники.

  • Інформація щодо знешкодження авіаційної бомби у Тернополі:

Станом на 13:00 31 травня у визначеному радіусі поблизу вулиці Нечая проведено евакуацію мешканців прилеглих будинків. Боєприпас обстежили фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління та виявили, що він має 2 підривники, які становлять основну небезпеку. В даний час приймається рішення про приведення їх в безпечний стан шляхом заморожування. Після цього організують транспортування небезпечної знахідки та подальше знешкодження, - повідомляють у прес-службі ДСНС України у Тернопільській області.

Мешканці прилеглих будинків чекають на гарні новини і мають надію на те, що вже через декілька годин зможуть потрапити до своїх домівок:

  • Прийшла з метою потрапити додому, але точної інформації ніхто не надає. Рятувальники не знають на який ще час затримаються роботи. Через кожних пів години кажуть, що ще декілька хвилин… Ніхто не був проінформований про евакуацію завчасно, - розповідає жителька 1 під’їзду Оксана Онищук. – До мене не приходили, не повідомляли. Зараз переживаю за холодильник, бо світло вимкнули. І ще турбує питання ночівлі, якщо сьогодні справу не доведуть до кінця.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео