Після падіння в нічному клубі Кременця шумчанин опинився в лікарні у важкому стані

нещ випадок

У важкому стані в Тернопільській лікарні опинився шумчанин, котрий впав у розважальному закладі Кременця в ніч на 14 грудня. Проте родичі в таку версію не вірять і переконані, що молодого чоловіка або штовхнули, або побили. Поліція розшукує свідків інциденту.

«Кременецький ВП ГУНП в Тернопільській області повідомляє про те, що в ніч на 14.12.2018 року, в нічному клубі «Дель каста» м. Кременець житель Шумського району у результаті падіння в приміщенні даного закладу отримав тілесні ушкодження, на даний час госпіталізований до лікувального закладу м. Тернопіль. Відомості внесено до єдиного реєстру досудового розслідування, проводяться слідчі дії.

З метою встановлення всіх обставин даної події, а також свідків та очевидців, звертаємося до осіб, які перебували в нічному клубі «Дель каста» та просимо повідомити на нашу адресу будь-які відомості стосовно даної події, а саме, що відомо, в результаті чого відбулося падіння потерпілого, хто із інших відвідувачів перебував в епіцентрі події. Інформацію можна надати за телефоном до чергової частини Кременецького ВП 2-22-45, 0673509300 або 102 , - повідомляє Кременецька поліція.

Допомоги у відвідувачів нічного клубу, котрі були у закладі тієї ночі, просить й сестра потерпілого. Вона переконана, що хлопцеві «допомогли» впасти. Очевидці можуть звертатися до жінки за телефоном (068)052-56-05.

Фото «Типовий Кременець»

Вибір читачів за тиждень

Відео