Тамара Коблик

Побив, відібрав автомат: на Тернопільщині озброєний чоловік напав на військовослужбовця

Підозрюваний – неодноразово судимий за насильницькі злочини – грабунки, розбої, крадіжки

У Кременці вчора, 21 серпня, трапилася надзвичайна ситуація. Військовий постраждав від рук раніше судимого злочинця. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив т.в.о. начальника тернопільської поліції Сергій Зюбаненко.

Учора вперше за два місяці моєї служби на Тернопільщині довелося вводити спеціальні поліцейські операції «Сирена» та «Грім». Причина – озброєний чоловік, який у Кременці побив військовослужбовця та відібрав у нього автомат, - розповів Сергій Зюбаненко.

Підозрюваний – неодноразово судимий за насильницькі злочини – грабунки, розбої, крадіжки.

Чоловік, мабуть, відчув себе героєм фільму: у бронежилеті з викраденою зброєю розгулював містом, а потім заховався у будинку, де побив співмешканку та двох її малолітніх дітей, - йдеться у повідомленні очільника обласної поліції.

Поліціянти встановили місце, де перебував озброєний нападник, оточили його та за силової підтримки спецпризначенців КОРДу провели операцію по його затриманню.

Правоохоронці вилучили у чоловіка автомат, бронежилет та інші речі потерпілого. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують ч. 3 ст. 262 Кримінального кодексу України - заволодіння вогнепальною зброєю шляхом розбою.

І найважливіше, спецоперація завершилася успішно – без жертв. Дякую місцевим поліціянтам, оперативникам, спецпризначенцям за професійні дії та позитивний результат у роботі, - подякував Сергій Зюбаненко.

Фото зі сторінки Сергія Зюбаненка у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео