Тамара Коблик

Поблизу Тернополя пропонують житло переселенцям у модульних будинках

Наразі до Фонду включено модульні житлові одиниці, які розміщені в с. Малашівці. До їх складу входять 12 житлових кімнат та 3 технічних (кухня та два приміщення санвузлів)

8 березня на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про формування Фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у Тернопільській міській територіальній громаді.

Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Наразі до Фонду включено модульні житлові одиниці, які розміщені в с. Малашівці. До їх складу входять 12 житлових кімнат та 3 технічних (кухня та два приміщення санвузлів).

Право на поселення в житлові приміщення Фонду мають ВПО, які перебувають на обліку ВПО, що потребують надання житлових приміщень для тимчасового проживання при виконавчому комітеті міської ради.

Питання визначення осіб, яким можуть бути надані житлові приміщення з Фонду будуть розглядатися на засіданні громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті.

Додатково наголошуємо, що подати документи для взяття на облік ВПО, що потребують надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, можна у ЦНАПі за адресою вул. Князя Василя Костянтина Острозького,6 Перелік необхідних документів вказано в  інформаційній картці.

Фото пресслужби Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео