Тамара Коблик

Подарунки від Миколая отримали діти загиблих та зниклих безвісти Героїв 105-ї бригади (фото)

Ініціатива організувати свято належить командуванню та особовому складу бригади

Подарунки від Святого Миколая отримали діти загиблих Героїв 105-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України і тих, хто вважається безвісти зниклими. Про це розповів начальник служби зв'язків з громадськістю бригади Юрій Кульпа у соціальній мережі «Фейсбук».

Ініціатива організувати свято належить командуванню та особовому складу бригади. На зібрані кошти бійці закупили ігри що розвивають та настільні ігри, солодощі, іграшки, ляльки, музичні інструменти, була навіть годівничка для птахів, яку треба зібрати власноруч. Коштів не економили, адже військовослужбовці пам’ятають своїх побратимів, хотіли, щоб кожна дитина отримала гарні емоції та добру згадку.

Капелан 105 окремої бригади територіальної оборони Євген Флиста додав: 

Другий рік поспіль ми відвідуємо діток наших загиблих Героїв. Ми хочемо, щоб вони пам’ятали, що Миколай не забув про них, що вони є під опікою Святого покровителя, що Збройні Сили не забудуть про них, тому що цей день нині є особливий. Подарунки ми вибирали відповідно їх статі та віку, загалом 49 дітей  від 1 до 17 років з різних міст, сіл на Тернопільщині їх отримали. Хочеться, щоб у них залишилася добра згадка, бачити на їх личках посмішки та хороші емоції.

Фото Юрія Кульпи

Вибір читачів за тиждень

Відео