Віра Олександрович

Податківці Тернопільщини борються із корупцією по-своєму

копупція

Серед фахівців податкової служби на Тернопільщині вже провели 332 антикорупційних заходи. Однак лише матеріали щодо 3-х осіб спрямували до спеціально-уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції.

Про це повідомили у відділі пресслужби Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- Із початку року фахівці відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в області провели 25 перевірок і службових розслідувань щодо причетності посадових осіб податкової служби регіону до вчинення правопорушень, пов'язаних із корупцією, - звітують у податковій. - Відтак матеріали щодо 3-х осіб спрямували до спеціально-уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції для вжиття визначених законом заходів.

Для запобігання корупційних діянь та інших правопорушень в колективах податкової служби провели 332 профілактичних організаційно-роз’яснювальних заходи.

- Також фахівці відділу з питань запобігання і виявлення корупції проводять індивідуальні консультації працівників податкової, - кажуть у податковій. - Під час таких зустрічей роз'яснюють положення антикорупційного законодавства.

Нагадаємо, про факти недотримання співробітниками ДПС Тернопільщини правил етичної поведінки можна дистанційно повідомляти на електронну адресу tr.szk25@tax.gov.ua (крім звернень громадян і запитів на отримання публічної інформації – прим.) або за номером телефону: (0352) 43-46-19.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео