Віра Олександрович

Податкова на вулиці Білецькій у Тернополі буде «під замком»

Тернопільський Центр обслуговування платників (ЦОП), що на вул. Білецькій, тимчасово не прийматиме відвідувачів. Пояснюють усе наразі виникненням позаштатної ситуації.

Нагадаємо, нещодавно у податковій були змушені посилити карантинні обмеження. Про це повідомили у Секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- У зв'язку з виникненням позаштатної ситуації, задля безпеки відвідувачів і працівників, залучених до роботи Центру, тимчасово - із 16 до 18 червня 2020 року зачинили для відвідування ЦОП Тернопільської ДПІ, - наголошують у податковій. - Консультації з питань податкового законодавства можна отримати лише в телефонному режимі. Вхідну кореспонденцію, у тому числі заяви на отримання адмінпослуг, можна подати лише через спеціально облаштовані скриньки.

За наявності електронного цифрового підпису, платники можуть скористатися сервісом «Електронний кабінет», що розміщений на субсайті територіальних органів Головного управління ДПС в області.

Фото авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео