Ростислав Фук

Погрожував пістолетом неповнолітньому: підозрюють тернополянина

П’яний чоловік вирішив вгамувати компанію підлітків, які відпочивали у дворі його будинку

постріл з пістолета

До тернопільських правоохоронців надійшла інформація про те, що на вулиці Шашкевича невідомий чоловік під час конфлікту дістав предмет, зовні схожий на пістолет, і почав ним погрожувати 15-річному хлопцеві. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Конфлікт припинили правоохоронці, які прибули за викликом. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у 41-річного тернополянина пневматичний пістолет. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

За попередніми даними, йому не сподобалося те, що у дворі його будинку відпочивала компанія підлітків, які начебто поводилися дуже галасливо. Він зробив їм зауваження, проте вони не відреагували. Взявши пістолет, він почав погрожувати одному з хлопців розправою. Свідки та очевидці події зателефонували до поліції. Правоохоронці вилучили зброю.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). Санкція статті передбачає максимум до двох років обмеження волі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео