Тамара Коблик

Покинув серед поля та забув: житель Кременеччини «загубив» авто на Рівненщині

Поліцейські Дубенського району розшукали «загублене» водієм авто. Тепер чоловікові загрожує адміністративна відповідальність та чималий штраф

Близько 21 години 20 листопада на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 52-річного жителя Кременецького району Тернопільської області, що він не може встановити місце знаходження автомобіля, на якому приїхав на Дубенщину. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Після спілкування із заявником поліцейські встановили, що в нічну пору доби 18 листопада після розпивання спиртного у селі Підзамче чоловік сів у «ВАЗ 2109» та поїхав. Втім, дорогою застряг у снігу, тож залишив автомобіль та пішов додому пішки. Пригадати наступного дня, де легковик -  не зміг.

Намагався розшукати «вазівку» самостійно, однак після безрезультатних пошуків все ж звернувся до правоохоронців.

У результаті проведених розшукових заходів та перевірки інформації вранці вчора, 21 листопада, поліцейські виявили транспортний засіб там, де його і залишив кермувальник: посеред поля неподалік села Дружба.

На жителя Кременецького району Тернопільщини інспектори склали адмінматеріали за статтями 130 та 183 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння та завідомо неправдивий виклик спецслужб).

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео