Поки бабуся шукала зниклих внуків, батьки розпивали спиртне

194212010511304985-94c1573447de6b036df71f916e072a97

Допоки весь особовий склад Теребовлянського відділу поліції був залучений до пошуку трьох малолітніх дітей, про зникнення яких заявила бабуся, їхні батьки розпивали спиртне в компанії знайомих.

Повідомлення про зникнення дітей надійшло до правоохоронців 12 лютого близько 21.30 від 62-річної жительки Теребовлі. Жінка розповіла, що її троє внуків: двоє хлопчиків віком 9 та 8 років і 5-річна сестричка, близько 19 години вийшли з дому і не повернулися, пише Досьє 102.

Весь особовий склад відділу поліції підняли по тривозі, до пошуку залучили кінологів зі службовими собаками, використовували тепловізор. Правоохоронці обстежували прилеглу територію, проводили подворовий обхід, встановлювали можливих свідків, опитували сусідів.

Вже за годину поліцейські знайшли дітей. З’ясувалося, весь цей час вони перебували з мамою, яка розпивали спиртне в будинку знайомих. Правоохоронці також розшукали батька дітей, проте і він перебував напідпитку. Зважаючи на стан алкогольного сп’яніння батьків, дітей передали під опіку хрещеній матері.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Петра Тиховича, сім’я раніше потрапляла в поле зору правоохоронців. На подружжя неодноразово складали адмінпротоколи за неналежне виконання батьківських обов’язків. Вирішується питання про позбавлення їх батьківських прав.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео