Ростислав Фук

Поліцейські вилучили у тернополянина пакет конопель (фото)

У чоловіка виявили також паперовий згорток із подрібненою речовиною

Пакет сушених конопель вилучили поліцейські у 27-річного жителя Тернополя. Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, під час патрулювання Тернополя піший наряд поліції в одному із дворів міста на вулиці Миру побачив підозрілого чоловіка, який при собі мав рюкзак та сумку. Як тільки патрульні до нього підійшли, він зізнався, що має при собі заборонені речовини. 

З рюкзака чоловік дістав поліетиленовий пакет, всередині якого була речовина рослинного походження, схожа на коноплі. При поверхневому огляді у чоловіка виявили також паперовий згорток із подрібненою речовиною.

На місце події викликали оперативників. Тернополянин не зізнався, де взяв марихуану, але каже, що це не для продажу, а для власного використання.

Поліцейські вилучили речовину та направили на експертизу. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео