Анастасія Кисіль

Поліцейські Тернопільщини встановили особу чоловіка, причетного до вбивства пенсіонера (фото)

IMG_4255

За кілька годин поліцейські Тернопільщини встановили особу чоловіка, причетного до смерті пенсіонера, 1944 року народження. Тіло тернополянина виявив його доглядальник і одразу викликав поліцію.

На тілі пенсіонера судово-медичний експерт виявив численні тілесні ушкодження, а сам чоловік був закинутий меблями. Доглядальник повідомив, що вже 2 дні не приходив до підопічного, але розшуківці зауважили, що він у своїх показах плутається і щоразу виникають нові деталі.

Про це повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

- Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники Тернопільського райуправління поліції встановили, що напередодні доглядальника зафіксували камери відеоспостереження у той момент, коли він крав продукти харчування із магазину. Саме їх виявили в квартирі загиблого при огляді місця злочину. Знайшли в кімнаті і телефон підозрюваного, а в смітнику неподалік будинку його закривавлений одяг, - йдеться у повідомленні.

Доглядальник визнав свою причетність до смерті пенсіонера. Причиною сварки стали постійні докори. Потерпілий звинувачував доглядальника у крадіжках грошей.

28 грудня сварка завершилася вбивством. Після злочину чоловік включив газ та втік. Чому повернувся і викликав поліцію - не відомо.

Підозрюваний - житель обласного центру, 1966 року народження. В поле зору працівників поліції раніше не потрапляв.

Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно із статтю 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення чоловікові підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео