Віра Олександрович

Помічниками святого Миколая на Тернопільщині стали навіть податківці

Діти

Податківці справді можуть бути помічниками святого Миколая. Це довели фахівці, які напередодні улюбленого зимового свята завітали до діток у Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр.

Гості приїхали не з порожніми руками. Традиційно солодкі дарунки вихованцям вручили начальник Теребовлянського управління ГУ ДПС в області Михайло Яцина і голова Тернопільської обласної організації всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС Оксана Наконечна. Звертаючись до діток, вони розповіли про важливість свята, його роль у житті кожної людини. Причому Михайло Яцина розказав вихованцям історію про те, як податківці нібито дорогою до реабілітаційного центру зустріли святого Миколая.

– Ми розказали Миколаєві, із яким нетерпінням і захопленням ви чекаєте на його подарунки, сказали святому, наскільки важливо для вас, щоб він прийшов. Тому Миколай передав через нас гостинці, – каже пан Яцина. – Бажаю усім діткам міцного здоров’я, щастя, успіхів у навчанні, щедрих подарунків і здійснення найзаповітніших мрій у новому році.

До речі, після короткого вступного слова посадовець приступив до виконання ролі помічника Миколая. Він роздав солодкі дарунки вихованцям Центру, повідомили у Секторі комунікацій Головного управління ДПС в області.

Нагадаємо, діти з Теребовлянщини готуються до візиту податківців щороку. Малеча зазвичай готує для гостей концерт. Цього разу в залі теж панував радісний святковий настрій, викликаний щедрівками і колядками, а також – піснями вихованців старшого і середнього віку та танцями першокласників. Зі свого боку, податківці подякували дітям за такий виступ і запевнили їх у своїй підтримці.

Фото надане Сектором комунікацій ГУ ДПС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео