Посадовця, який спокусився на 100 євро, визнали винним

maxresdefault

Прокуратурою Тернопільської області здійснювалось процесуальне керівництво і підтримано обвинувачення у суді за ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки  або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Державним обвинувачем доведено, що 13 липня 2018 року керівником районного комунального госпрозрахункового бюро технічної інвентаризації на її прохання одержано неправомірну вигоду в сумі 100 євро за сприяння у виготовленні технічного паспорта на житловий будинок, з урахуванням самочинної добудови до нього, для її подальшого узаконення та реєстрації, повідомляють у  прес-службі прокуратури.

Завдяки принциповій позиції прокурора відділу прокуратури області, Заліщицький районний суд визнав особу винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України, та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 1200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 20 400 гривень, та додаткове покарання у виді позбавлення права займати в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на державних чи комунальних підприємствах, установах чи організаціях посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 1 рік.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео