Віра Олександрович

Працівників радіо, телебачення і зв’язку Ігор Сопель привітав щиро, але скромно (фото, відео)

76922412_2738579792840066_1328623913697017856_n

Працівників радіо, телебачення і зв’язку привітали сьогодні, 15 листопада, у Тернопільській обласній держадміністрації. Вітання присутнім виголосив новопризначений керівник ОДА Ігор Сопель.

Нагадаємо, День працівників радіо, телебачення і зв’язку встановили Указом Президента від 11.11.1994 р. за №667/94 на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України. Відзначають це свято щороку 16 листопада. У цей день, до слова, всі згадують девіз представників сфери інформатизації: «Ми працюємо, щоб Україна стала розвиненою інформаційною державою».

 На урочистості запросили працівників місцевих теле- і радіокомпаній, а також представників сфери зв’язку. Власне, вітання було щирим, але скромним. Жодних фуршетів для присутніх, як це робив його попередник на посаді, Ігор Сопель не влаштовував. Кожен із запрошених отримав із його рук скромні квітку і грамоту.

До речі, подібні відзначення кращих працівників галузі – давня традиція. Дехто вважає це «пережитком», а тому святкувань не влаштовує. Наприклад, у Тернопільській облраді таких урочистостей не проводять уже другий рік поспіль. Втім, у суботу, 16 листопада, кожен українець, який ввімкне вранці телевізор або Інтернет, зазирне у поштову скриньку, послухає новини на радіо, сидячи за кермом або у маршрутці, – символічно відзначить День фахівців, які щодня забезпечують йому можливість інформаційного спілкування.

Фото і відео авторки та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео