Оксана Бучко

Представниця команди «За майбутнє» увесь свій час присвячує медицині та сім’ї

120241781_167402654992693_6646885870087983130_o

Команду «За майбутнє» представляє лікарка, яка добре знає проблеми сьогоднішньої медицини. Тетяна Худа працює педіатром у Золотниках. У вільний час вдосконалює свої знання у професійній сфері та займається сім’єю.

Сім фактів з її життя можна дізнатись у групі «Тернопільщина За мабутнє» у рамках проекту «Люди майбутнього».

1.Народилася 28 березня 1989 року в с. Золотники Теребовлянського району у сім’ї вчителів. «У мене всі вчителі – мама, тато, сестра, проте я з дитинства мріяла стати лікарем і допомагати людям», – зізнається пані Тетяна.

2.У 2006 році вступила до Тернопільського медичного університету, який успішно закінчила у 2012-ому. За роки навчання жодного разу не змінила своєї думки щодо лікарського фаху, вибрала спеціальність «педіатрія».

3.У 2014 році розпочала професійну діяльність: працювала педіатром у рідному селі Золотники в районній лікарні. У 2019 році перейшла в сімейну медицину.

- Вважаю, педіатр, який працює у сімейній медицині, – це лікар, який спостерігає за дитиною від її народження, знає усі її вікові періоди, особливості розвитку. Для мене це – одна з найкращих можливостей реалізувати себе в педіатрії,  зауважує кандидатка в депутати.

4.Одружена. Чоловік Володимир працює в поліції. Виховують трирічну донечку Вікторію.

5-Після народження донечки згадала слова нашої професорки Наталії Василівни Банадиги, яка казала, що стати хорошим педіатром можна лише тоді, коли сама станеш мамою, - згадує кандидатка. - Адже тоді ти будеш кожного свого маленького пацієнта сприймати не лише як пацієнта, а й розуміти усі переживання матері дитини, яка хворіє.

6 Її хобі – робота. Постійно розвивається, весь свій вільний час, хоча в лікарів його практично й немає, присвячує медицині. І, звичайно, сім’ї.

7- Мені добре відомі проблеми, з якими доводиться стикатися медичним працівникам та їхнім пацієнтам, особливо у селі, – каже Тетяна Худа. – Вважаю, що тільки лікарі, які самі працювали на всіх ланках медицини і безпосередньо розуміють проблеми медичної  галузі, знають, як можна їх вирішити. Чому я приєдналася саме до політичної сили «За майбутнє»? Вона імпонує мені своїм ставленням до людей, її цінності співпадають із моїми.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео