Орест Сарматський

Прес-офіцер з Тернопільщини розповів цікаву історію на тему «Життя після АТО»

арм01

Про життя артилеристів після АТО написав на своїй сторінці у соцмережі прес-офіцер Тернопільської 44-ї окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

Як живуть наші ветерани після звільнення з військової служби? Чим зараз вони займаються? Які життєві успіхи та досягнення у них після служби в АТО? Ще вчора мобілізовані, контрактники 44-ї окремої артилерійської бригади, а сьогодні цивільні люди в різних професіях, котрі діляться своїми досягненнями, успіхами, розповідають про те, як склалося у них «Життя після АТО», пише на своїй сторінці у Фейсбуці Юрій Кульпа.

Хтось успішний лікар, хтось водій, а хтось освоює нову професію.

Із задоволенням розповімо про життєві історії демобілізованих бійців, запрошуємо долучатися до участі усіх, хто був частинкою військової родини.

Сьогодні в нас в гостях Богдан Чумаченко, Bodya Ya, в минулому старшина одного з підрозділів бригади, призваний за мобілізацією (шоста хвиля, 2015-2016р.).

арм03
арм03

Після звільнення зі служби Богдан поїхав до Києва, де мешкає його дівчина. З його слів, спочатку не було роботи, сидів у неї вдома, не покидали роздуми чим зайнятись, куди себе подіти. В минулому Богдан займався комп’ютерною справою. Але, порадившись з коханою, вирішили розпочати щось своє. Зупинились на виробах зі шкіри, вони ж завжди є актуальними та користуються попитом. Ідея виготовити обкладинку для посвідчення учасника бойових дій та ще й із символікою бригади з’явилась у Богдана. Юля її беззаперечно підтримала і по сьогодні вони вдвох займаються цією справою. Неординарністю такої обкладинки є ручна робота, гравіювання шеврону лазерне, зроблене на станку, решта роботи виконує сам Богдан. На запитання чи вже хтось бачив його роботу ?.-  каже так, відгукнулись багато товаришів, з якими він підтримує зв’язок. Що ж, побажаємо Богдану втілити свій задум в повному обсязі, а символіка 44 окрема артилерійська бригада на обкладинці нехай стане кращим подарунком і згадкою для тих, хто знає що таке «Огонь запеклих не пече», пише Юрій Кульпа.

арм02
арм02

арм04
арм04

Фото – Юрій Кульпа

Вибір читачів за тиждень

Відео