Про масштабну аферу і небезпечний ДНК-вірус на Тернопільщині дізнаються зовсім скоро

1в

Вже незабаром, першого лютого, світ побачить наступний номер інформаційного вісника Тернопільської обласної організації аграрної партії України «Сільський господар».

У лютневому номері ви дізнаєтеся про те, хто ж запропонував торгівлю державними землями СГ призначення в Україні і як відкриватимуть ринок землі у цьому році; коли і на скільки підніметься вартість на цукор та цукрові буряки - про граничний розмір квоти поставки цукру на ближчі два роки.

У редакції «Сільського господаря» підготували для вас цікаву інформацію про задум, розвиток та реалізацію унікального проекту на Тернопільщині, який стане платформою для «утвердження здорового способу життя українців» за думкою бджолярів.

А також розповіли на сторінках вісника про біду, яка впала на Тернопільщину – африканську чуму і дали декілька корисних порад фахівця, які стануть у пригоді як фермерам, так і особам, які вирощують худобу у індивідуальних споживчих цілях.

Крім того залишаються незмінними рубрики, які нагадуватимуть господарям та господиням про обов’язкові сезонні роботи, свята та празники, догляд за птицею та худобою.

2в

3в

Вибір читачів за тиждень

Відео