Прокуратура взялася за винуватця «шумської аварії»

Прокуратура області повідомила про підозру посадовцю із Шумська, який 19 січня цього року на смерть збив неповнолітнього хлопця. Йому висунуто звинувачення у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.286 та ч.1 ст.135 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортними засобами та залишення в небезпеці).

Слідчі встановили, що директор місцевого підприємства, перебуваючи за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння, не обрав у темну пору доби в умовах недостатньої видимості безпечну швидкість та здійснив наїзд на двох неповнолітніх, які прямували по дорозі в попутному з автомобілем напрямку, після чого зник з місця ДТП. 
Внаслідок цього наїзду неповнолітній юнак від отриманих травм помер, а дівчина отримала легкі тілесні ушкодження із короткочасним розладом здоров’я.
Слідство у кримінальному провадженні перебуває на стадії завершення, повідомляє прес-служба прокуратури. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, пришвидшити розслідування справи в обласного прокурора Олександра Мартинюка 28 липня вимагали батько загиблого Юрка Володимир Ящук, однокласники і вчителі.

 
   

 

Вибір читачів за тиждень

Відео