Питання виділення землі на вулиці Львівській (фото, відео)

2k

Вчора, 18 січня відбулись збори «земельної комісії», на якій обговорювали питання виділення землі, що на вулиці Львівській.

На це засідання завітав головний земельник міста, начальник відділу земельних ресурсів – Віктор Кібляр, щоправда, конкретного рішення знову не прийняли, оскільки Віктор Мартинюк, який виступає “розпорядником” даних земель, не з’явився на збори. Усі питання бійці повинні були обговорити саме з ним. Комісію відклали на цю п’ятницю, 20 січня, повідомляє ato.today.

Голова правління ГО «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО Галичини» Ружена Волянська, як член «комісії», підвела підсумки і запевнила у тому, що «жоден наказ не має права вийти з Держгеокадастру, щодо погодження виділення землі по вул. Львівській, під садівництво». А разом з цим, вона повідомила позицію бійців, які очікують на дану землю:

– До 20.01.2017 р. начальник Держгеокадастру в Тернопільській обл. повинен надати план дій управління щодо передачі землі під індивідуальне будівництво для учасників #АТО міста Тернополя, – пише Ружена Волянська на своїй сторінці у Facebook. – В іншому разі, учасники АТО змушені будуть переходити до радикальних дій та акцій протесту.

Відео додається:

Вибір читачів за тиждень

Відео