Тамара Коблик

Ракети вдарили по центру Чернігова: є загиблі і поранені (відео)

Пошкоджено будівлі, багато автомобілів, а також соціальна та міська інфраструктура

Вранці 17 квітня російські війська вдарили ракетами по Чернігову. Є жертви та поранені. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив начальник Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус у своєму Telegram.

Також, за його інформацією, російські війська завдали трьох ракетних ударів по майже центру Чернігову.

Є загиблі цивільні, багато поранених. На місці працюють рятувальники та медики. Зараз вже створено штаб ліквідації наслідків, буде надаватися вся необхідна допомога.

В результаті ракетного удару російських агресорів по Чернігову загинули щонайменше четверо людей. Про це повідомив виконувач обов'язків мера міста Олександр Ломако в ефірі телемарафону в середу, 17 квітня, пише «Кореспондент».

На жаль, наразі інформацію підтверджено про чотирьох загиблих. З того, що я бачу, цифра може бути більшою, на жаль, тому що багато ще недосліджених об'єктів, і є травмовані, які звертаються вже до міських лікарень. Зокрема у найбільшій нашій лікарні п'ять повідомлень про травмованих. Також, на жаль, я думаю, що їх більше, – сказав Ломако.

За його словами, пошкоджено будівлі, багато автомобілів, а також соціальна та міська інфраструктура.

Станом на 10:40 вже відомо про 8 загиблих та 18 постраждалих внаслідок ракетних ударів рф по Чернігову. Пошуково-рятувальна операція триває.

Станом на 12:45, вже відомо про 13 загиблих та понад 60 травмованих у Чернігові. Серед потерпілих - двоє дітей

Постраждалим надається необхідна допомога. Поліцейські здійснюють поквартирний обхід пошкоджених будинків, допомагають пораненим. Продовжують працювати психологи. 

Наразі є нагальна потреба в крові, особливо в негативному резусі.

Фото та відео з телеграм-каналу Чернігівської ОВА та з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео