Ростислав Фук

Ракетна атака в Україні: запасіться водою, зарядіть гаджети (оновлено)

Можливі екстрені аварійні відключення електроенергії

Росіяни знову атакують Україну ракетами. У зв'язку з цим можливі екстрені відключення електроенергії. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Росіяни вчергове атакують Україну ракетами. Можливі екстрені аварійні вимкнення електроенергії. Тримайте телефони і павербанки зарядженими, зробіть запас води, написав він.

29 грудня масштабна повітряна тривога в Україні почалася о 8.30. На Тернопільщині працює ППО.

Не нехтувати сигналами повітряної тривоги закликав і голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш:

Наполегливо прошу усіх перебувати в укриттях!

О 9:19 про вибухи у Львові повідомив міський голова Андрій Садовий:

У Львові чути вибухи. Залишайтесь в укриттях!

Про понад 120 випущених ракет по території України повідомляє у твіттері радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк:

Над усією Україною більше 120 ракет, випущених «злобным русским миром», щоб зруйнувати критичну інфраструктуру і масово вбивати цивільних… Чекаємо на чергові пропозиції від «миротворців» про «мирне врегулювання», «гарантії безпеки для Росії» і про небажаність провокацій…

В разі тривалих відключень електроенергії та перебоїв із зв‘язком, шукайте найближчий «Пункт Незламності». Там можна зарядити гаджети, зігрітися та дізнатися інформацію. З метою швидкого доступу та для зручності мешканців пункти обігріву нанесені на інтерактивну карту та доступні у мобільному телефоні  у додатку «е-Тернопіль» (який можна завантажити на свої телефони на Android та на iOS).

Нагадаємо, днями президент України Володимир Зеленський застеріг, що в останні дні 2022 року росія може вдатися до нових обстрілів.

Читайте також: Чи буде Новий рік зі світлом: прогнози міністра енергетики

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео