Віра Олександрович

Рекордсмен з Тернопільщини планує 6 лютого втерти всім носа у Києві

Житель Хоросткова - 58-річний Василь Шевчук у неділю, 6 лютого, планує встановити ще один рекорд. 

Про це сьогодні, 3 лютого, на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомила Лана Вєтрова (Вєтрова Лана), яка понад 10 років очолює Національний реєстр рекордів.

Нагадаємо, «Терен» писав про цього чоловіка не раз, бо він підкорив уже багато рекордів. Частину із них – у Тернополі

У дописі, зокрема, йдеться (цитуємо): «…Для того, щоб бігти зимові трейли, 58-річному Василю Шевчуку одяг не потрібен. Навіть у тріскучі морози він бігає лише в шортах і рукавицях. Іноді одягає ще шапку. Тож 6 лютого 2022 року він буде бігти марафонську дистанцію із голим торсом під час зимового трейлу Wild North Way: «Дихай вільно, біжи дико!», що відбудеться у Києві, точніше - у Пущі Водиці…».

За її словами, у разі успішного фінішу Національний реєстр рекордів зареєструє рекорд «Найдовша відстань зимового забігу із голим торсом». Претендент усім на Тернопільщині відомий - Василь Шевчук із Хоросткова. 

- Спортом він займається все життя, - пише далі Лана Вєтрова. - Підтримує ідею кросу Wild North Way, що зима – це час для дикого бігу! Відомий своїми екстремальними зимовими захопленнями. Наприклад такими, як закопування у сніг власного тіла із головою, забіги по снігу босоніж, найтриваліше перебування в ополонці тощо. Організовує спортивні змагання для дітей свого міста, богатирські ігри, змагання серед учасників бойових дій. Побудував у Хоросткові дитячий і спортивний майданчик, де тренуються усі охочі.

До слова, оголошення рекорду відбудеться 6 лютого на фініші. Орієнтовно о 14.00. За адресою: Пуща Водиця, вул. Квітки Цісик, 54. «Терен» бажає краянину лише перемоги!

Фото зі сторінки Вєтрової Лани

Вибір читачів за тиждень

Відео