Орест Сарматський

Результат нервового матчу наблизив футболістів з Тернополя до Кубка України

8ca52afabc75037b1c3148c690e47ac35f49e1e52851b

Напередодні футбольний клуб «Нива» Тернопіль у першому попередньому етапі Кубка України обіграв на виїзді галицькі «Карпати» 1:2.

Як повідомляє Sports.te.ua, розпочинати новий сезон підопічним Василя Малика довелося кубковою грою у Бурштині. Місцеві «Карпати» на перший офіційний матч у статусі професіональної команди заявили лише 12 футболістів.

- Під завісу тайму тернополяни таки домоглися свого. Скакун подав з кутового, а Вадим Хохлов ударом головою не залишив шансів кіперу. Могли гості розраховувати і на більше, якби арбітр зі Львова Кальонов наважився призначити пенальті за відвертий фол голкіпера «Карпат» на Гаталі. Проте у цьому та багатьох інших епізодах, рефері прийняв рішення на користь «левів» – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у другому таймі «Карпати» таки забили гол.

Проте радість галичан від першого голу на профі-рівні була нетривалою. Після стандарту найспритнішим у штрафній площі виявився Демчук, який з близької відстані розстріляв ворота.

Кінцівка матчу була нервовою. Проте «жовто-зелені» зуміли зберегти перевагу у один гол та крокують до наступної стадії турніру. Жеребкування другого етапу Кубка України заплановане на 7 вересня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео