Ростислав Фук

росіяни атакували енергетичну інфраструктуру України: на Львівщині було чутно вибухи (оновлено)

Енергетики працюють над усуненням наслідків

Уночі армія рф атакувала енергетичну інфраструктуру у Харківській, Запорізькій, Львівській, Київській областях, повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

За його словами, енергетики вже працюють над усуненням наслідків.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, ворожі крилаті ракети різного класу та безпілотники атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському.

Почалися пожежі. Їх оперативно загасили вогнеборці. Жертв та постраждалих нема. Усі системи життєзабезпечення Львівської області працюють у штатному режимі. Це все, що можу повідомити станом на цю годину, – написав Козицький.

Також, як пише Суспільне, вибухи лунали на Івано-Франківщині.

За повідомленням пресслужби Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 11 російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними безпілотниками. Основний напрямок – Львівщина.

Загалом ворог застосував 82 засоби повітряного нападу. Серед них крилаті ракети, зенітні, аеробалістичні, а також безпілотники. 57 із них знищено силами ППО.

У Харкові росіяни завдали щонайменше 10 ударів по критичній інфраструктурі. Станом на зараз інформації про постраждалих не надходило. Є перебої з електропостачанням. Метро найближчі години не працюватиме.

Читайте також: Окупанти знову вдарили по Харківщині: загинула дитина та дві жінки

Фото: Суспільне Харків

Вибір читачів за тиждень

Відео