Анастасія Кисіль

Роз’яснення щодо роботи міської ради та проведення виборів міського голови Теребовлі

IMG_1469

Після того як 23 жовтня було видано розпорядження міського голови про додаткові заходи щодо роботи Теребовлянської міської ради, що в Тернопільської області, серед жителів громади почали ширитись чутки,  що, нібито, громадяни, котрі не мають ковідного сертифікату чи негативного ПЛР-тесту на COVID-19, не зможуть проголосувати на виборах голови Теребовлянської міської ради.

- Теребовлянська міська рада вкотре наголошує, що розпорядження міського голови від 23 жовтня 2021 року № 244/02-05 про додаткові заходи щодо роботи Теребовлянської міської ради, стосується виключно роботи Теребовлянської міської ради, зокрема центрального корпусу (колишнє приміщення Теребовлянської районної ради). Проте це аж ніяк не означає, що робота державного органу паралізована і люди не отримують послуг. Всі питання можна вирішити дистанційно: онлайн, через електронну пошту чи телефонний зв'язок, - пише на офіційній сторінці у Facebook Теребовлянська міська рада.

Мешканці громади, які не мають документів, що підтверджують вакцинацію від COVID-19 або негативні результати тестування на COVID-19, можуть отримати всі послуги від міської ради таким чином: до них на прохідну виходять працівники міської ради, приймають та видають документи, надають консультації. Для громадян, які мають всі необхідні документи, обмежень ніяких немає.

Брати участь у виборах міського голови 31 жовтня мають право всі мешканці громади. Громадяни, які не мають відповідних документів, що підтверджують вакцинацію від COVID-19 чи негативного результату тестування на COVID-19, також можуть прийти на виборчу дільницю та проголосувати, дотримуючись карантинних вимог - носіння маски, дотримання дистанції тощо. Про це повідомляє Теребовлянська міська рада.

Нагадаємо, за посаду міського голови Теребовлі 31 жовтня змагатимуться 5 кандидатів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео