Розбиті автівки, напіврозвалені будинки: Чортків після ракетного удару (фото, відео)

Медики, ризикуючи життям, вивозили травмованих з місця події ще під час повітряної тривоги

Десятеро постраждалих від ракетного удару у Чорткові досі перебувають у лікарнях. Частина людей, після надання необхідної допомоги, повернулися у свої домівки. Про це повідомив голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш.

Загалом за медичною допомогою звернулися 23 особи: як цивільні, так і військові. Усі потерпілі отримали ушкодження легкого та середнього ступеня важкості, - написав він на своїй фейсбук-сторінці. 

Серед постраждалих - дівчинка 12 років з Харкова. Її сім'я, після початку повномасштабного вторгнення, переїхала на Тернопільщину.

Дякую медикам, які, ризикуючи життям, ще до закінчення повітряної тривоги, виїжджали на місце події та забирали потерпілих, - зазначає очільник області. 

Володимир Труш також оприлюднив відео п'ятиповерхових будинків, де під час обстрілу чотирьма ракетами перебували мирні жителі з дітьми.

Цілу ніч на місці події працювали ДСНС, поліція, сапери та інші служби. Роботи тривають, додав він. - За фактом злочину СБУ порушила кримінальне провадження.
Працює комісія з оцінки завданих збитків житлових об’єктів та об’єктів інфраструктури із залученням фахівців з обстеження. За результатами спеціалісти складуть звіт і визначать джерело покриття збитків.

Фото з фейсбук-сторінки Володимира Труша. 

Вибір читачів за тиждень

Відео