Ростислав Фук

Розлив у кімнаті кислоту, погрожував застосувати зброю: у Тернополі затримали дебошира (фото, відео)

Рятувальникам довелося вивести на свіже повітря мешканців під'їзду

Інформація від тернополянки про те, що її син поводиться агресивно, погрожує фізичною розправою рідним та розлив у квартирі невідому речовину надійшла до правоохоронців 14 вересня, близько 6 години ранку. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

За вказаною адресою виїхала мобільна група із реагування на факти домашнього насильства. На місці події жінка розповіла, що її син говорить нерозбірливі речі, наніс собі ножові поранення та зачинився в кімнаті. Чоловік на зауваження поліцейських не реагував та погрожував застосувати зброю. Правоохоронці викликали на підмогу спецпризначенців, медиків та рятувальників. До їх приїзду проводили перемовини з чоловіком.

Співробітники роти поліції особливого призначення за згоди господині помешкання деблокували двері до кімнати, де забарикадувався чоловік. У приміщенні виникло задимлення. За попередніми даними, – через кислоту, яку правопорушник розлив навмисно в квартирі.

У пресслужбі ДСНС повідомили, що під час роботи рятувальники вивели з під’їзду на свіже повітря 10 мешканців будинку. Остаточна інформація щодо складу розлитої речовини в квартирі встановлюється.

Рятувальники ліквідували задимлення та вжили заходів, аби зменшити небезпеку від випарів невідомої речовини.

Чоловіка доправили до лікарні. З місця події поліцейські вилучили предмет, схожий на гвинтівку, 2 ножі, невідомі рідкі речовини у каністрах та пробірках.

Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Фото Національної поліції та ДСНС Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео