Сережки із золота – вдалий вибір

Новини компаній

Ювелірні мануфактури розбалували сучасного покупця тим, що пропонують навіть не сотні, а тисячі варіантів прикрас на всі смаки та бюджети. Кожна колекція будь-якого бренду включає цікаві вироби, які відрізняються в першу чергу функціоналом, тобто призначенням. Одні з них носять на руках, інші – на шиї чи зап’ястях. Але особливо популярними вважаються прикраси для вух.

Золоті сережки

І як показує статистика Укрзолото.юа, лідером, а точніше фаворитом у жінок серед ювелірних шедеврів для вух були, є і будуть золоті сережки.

Перерахувати всі існуючі види сережок нереально. Їх справді багато і підбирають їх дами під форму обличчя, стилістику наряду, під настрій і навіть ситуацію. Тому майстри намагаються запропонувати неймовірну кількість варіацій, так, щоб на кожен випадок дама змогла підібрати золоті сережки.

На вечір чи на кожен день

Це напевно перше питання, на яке треба відповісти, якщо ви плануєте придбати золоті сережки. Чому? Тому що від цього залежить, який у них буде розмір, дизайн та ціна.

Для виготовлення своїх колекцій всі бренди використовують золото вищого ґатунку (тобто високої проби). Як результат – носити свою прикрасу ви будете довго і вона не втратить свого акуратного виду.

Але для того, щоб запропонувати максимальну кількість варіацій, майстри використовують золото:

  • біле;
  • рожеве;
  • жовте;
  • червоне.

Всі варіанти цікаві, а особливо привертають увагу моделі виконані шляхом міксування металів різних кольорів.

Не менш важливий момент при виборі моделі – дизайн. Отже, якщо ви шукаєте сережки золоті на кожен день, варто обрати екземпляри лаконічні, невеликих розмірів, з невеликою кількістю декоративних елементів. Тоді як для вечірнього образу вдалим придбанням стануть сережки золоті масивні, подовжені, з камінням.

Окрім дизайну відрізняються моделі ціною і складністю виконання. Також на вартість впливає вага виробу.

Оскільки в колекціях брендів представлені серії як преміальні, так і бюджетні й у середньому сегменті, то обрати доступну модель не проблема. Дуже часто сережки золоті використовують як подарунок. Причому такий презент підійде як солідній дамі, так і маленькій дівчинці. Головне, як стверджують експерти Укрзолото, обрати відповідний дизайн і розмір.

Золоті сережки-протяжки

До речі, сережки здатні підкреслити красиві риси обличчя і навпаки відвернути увагу від недоліків зовнішності. Тому перед тим, як обрати ту чи іншу модель, варто оцінити форму обличчя людини, яка буде носити сережки. Але є й універсальні варіанти, які підходять всім, незалежно від віку, статусу, форми обличчя. І якщо такі моделі є у вашому ювелірному арсеналі, то можна сміливо сказати, що ви будете виглядати доречно і стильно в будь-якій ситуації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео