Ростислав Фук

Сергій Притула виставив на аукціон свою картину для збору коштів на Байрактар (відео)

На стрімі волонтер продає NFT цього малюнку в прямому ефірі

Волонтер Сергій Притула продає свою картину «Батько і мати» задля збору коштів на Байрактар для українських бійців. Трансляцію аукціону він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

25 лютого 2011 року в ефірі програми Підйом відбулась одна подія, яка через 11 років має принести користь українській Армії.В компанії Саші Педана, Олі Фреймут, Василя Вірастюка, та під музичний сет наших Олімпійців Дениса Силантьєва та Ані Безсонової я трошки малював. Цей малюнок, який я пафосно називаю Картина «Батько і Мати», у вигляді ескізу був намальований мною ще на 1 курсі інституту, перейшов на полотно у 2011-му, а потім став принтом на футболці - частинкою колекції FASHION AID, спеціального проекту на підтримку тих, кого торкнулась проблема ВІЛ-СНІДу. Тобто, цей малюнок вже приносив користь. І у нього є історія, – каже Сергій Притула.

На стрімі волонтер продає NFT цього малюнку в прямому ефірі. За словами Притули, це буде битва криптовалют та фіатних грошей.

Ставки криптою будуть приймаються на одному з найбільших NFT-маркетплейсів OpenSea: https://opensea.io/.../0x6eddfb848cbd8c7dcf6b9ef361a8ff.../1

Ставки в доларах – на платформі Прозорро.Продажі https://prozorro.sale/kartina-sergiya-prituli

Задонатити на Bayraktar можна за посиланням: https://prytulafoundation.org/en/home/support_page

Нагадаємо, кришталевий мікрофон «Євробачення-2022» продали гурт «Kalush Orchestra» та Сергій Притула за 900 тисяч доларів на благодійному аукціоні 30 травня.

Фото, відео з фейсбук-сторінки Сергія Притули

Вибір читачів за тиждень

Відео